Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront

Koninklijke onderscheiding
(Weert, 26 april 2016)

Bestuurslid van de Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

 

Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagd om de heer Theo Theodorus Hubertus Ferdinand Nouwen, geboren op 8 juni 1958 te Weert te benoemen tot Lid in de Order van Oranje-Nassau.

Theo heeft zijn sporen verdiend met de vele jaren dat hij zich heeft ingezet voor de Fakkelestafette in Weert, de V.V. “De Rogstaekers, de parochie van St. Martinus en met name deze stichting. In 1992 is hij aangetreden als bestuurslid waarna hij het volgende jaar verder ging als penningmeester. Na het overlijden van de heer Henk Füchs in november 2013 nam hij tevens de functie van voorzitter waar.

Theo heeft deze erkenning dik verdiend en wij zijn heel erg trots dat hij deel uitmaakt van het bestuur van onze stichting.

 

Theo, van harte gefeliciteerd!!

De meest recent aangepaste pagina's zijn:


Nieuws

 • 3 september 2017
  Foto's
  De foto's van de ontmoetingsdag op 1 september 2018 zijn op de site geplaatst. .....
 • 27 april 2016
  Member of the Order of Orange-Nassau
    (Weert, April 26, 2016)Board member of the Foundation Mission Homefront of the Deanery of Weert appointed as Member of the Order of Orange-Nassau His Majesty King Willem-Alexander is pleased to appoint .....
 • 27 april 2016
  Koninklijke onderscheiding
  (Weert, 26 april 2016)Bestuurslid van de Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagd om de heer Theo Theodorus .....