Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. In geen geval is Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront (verder genoemd: DWMT) aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Plaatsing van namen of informatie van andere organisaties of personen op deze website houdt niet noodzakelijkerwijs een waardeoordeel van DWMT in.Ondanks de nodige nasporingen bleek het niet mogelijk van alle opgenomen illustraties de bezitter van het copyright te achterhalen. Eventuele rechthebbenden die niet voor deze website zijn benaderd, worden verzocht zich met DWMT in verbinding te stellen.

DWMT mag alle teksten en illustraties op deze site wijzigen en/of verwijderen zonder voorafgaande aankondiging en zonder toestemming van de leveranciers van de informatie.

Geeft het bezoeken van deze site problemen of heeft u op- of aanmerkingen over deze site, neem dan contact op met het secretariaat van DWMT.

Rechten

Alle handelsnamen of productnamen hier vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. DWMT gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van de informatie op deze website. Niettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website. Tevens sluit DWMT hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen, waaronder begrepen directe en indirecte schade.

Links naar sites van derden

Deze site bevat links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. DWMT heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden, en draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat DWMT links naar sites van derden opneemt, wil op geen enkele wijze zeggen dat DWMT achter de inhoud van de bedoelde websites staat, noch dat DWMT samenwerkingsverbanden zou hebben met de beheerders ervan.