Stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront

Ontmoetingsdag 19 september 2020

Het Dekenaal Weerter Missie Thuisfront organiseert haar jaarlijkse ontmoetingsmiddag en nodigen wij u graag deze bij te wonen.

Dit jaar wordt het gehouden op zaterdag, 19 september 2020.
De locatie is in Altweerterheide in het Dorpshuis “De Paol” aan de Bocholterweg 136.

                                   Dr. Hans van de Loo en Pater Harrie Tullemans zullen onze sprekers zijn en we denken dat zij deze middag een prachtige invulling zullen geven. Het fijne zullen wij niet verklappen.Hans van de Loo

* Hans van de Loo is ruim drie decennia verbonden geweest met het St. Jans Gasthuis in Weert, als internist en tropenarts. Niet alleen in Weert, maar ook in Afrika was hij in die hoedanigheid zeer actief. Afrika loopt als een rode draad door zijn carrière. Hij heeft jarenlang gewerkt in diverse Afrikaanse landen, waaronder Tanzania. Hij weet als geen ander hoe hard daar hulp op het gebied van gezondheidszorg nodig is. De band met Afrika is na zijn pensionering gebleven.* Harrie Tullemans is Spiritijn en is sinds 2010 pastoor in Oeffelt. Deze geboren Weertenaar woont sinds enkele jaren in de fraaie pastorie tegenover de kerk van Oeffelt, op een steenworp afstand van zijn confraters in het verzorgingshuis te Gennep. Pater Tullemans is wezenlijk gevormd door zijn intensieve contacten met Afrikanen. 
In verband met de situatie t.a.v. de COVID-19 crisis is dit evenement onder voorbehoud.

 

N.B. Op deze middag kunnen foto’s en/of video-opnames worden gemaakt. Door deel te nemen aan deze middag geeft u toestemming deze beelden (foto en/of video-opnames) op de website en/of social media van de stichting Dekenaal Weerter Missie Thuisfront te plaatsen.

De meest recent aangepaste pagina's zijn:


Nieuws

  • 14 april 2020
    Overlijden Pater Sjaak Clijsters
    .....
  • 1 april 2020
    Ontmoetingsdag 19 september 2020
    Het Dekenaal Weerter Missie Thuisfront organiseert haar jaarlijkse ontmoetingsmiddag en nodigen wij u graag deze bij te wonen.Dit jaar wordt het gehouden op zaterdag, 19 september 2020. De locatie is in .....